Porsaankoipi sinappissa on herkullinen resepti, joka tarjoaa täyteläisen maun tyylikkäällä kierteellä.Porsaankoipeviipaleet on kauniisti maustettu sinappilla ja sianlihaliemellä, mikä tekee niistä täydellisen lisäyksen perinteisiin perunamyytiin.Tämä resepti sopii täydellisesti sunnuntain perheillallisiin tai erityisiin tilaisuuksiin.
mitä_kulutamme
Suositeltu – Naudanliha haudutettujen porkkanoiden ja perunoiden kanssa.
Miten jatkamme:
1) Lihan valmistus : Leikkaa liha viipaleiksi ja leikkaa ne niin, etteivät ne käpristy.Mausta suolalla ja pippurilla.
2) Lihan leipominen: Päällystä viipaleet tavallisilla jauhoilla ja levitä täysrasvaisella sinappilla.
3) Sipulin paistaminen : Paista sipulia öljyssä tummaksi.
4) Paista liha : Aseta lihaviipaleet paistettuun sipuliin ja paista ne joka puolelta lihan peittämiseksi.
5) Hauduttaminen : Peitä kannella ja hauduta lihaa noin 5 minuuttia.
6) Lisää sinappi : Lisää 2 ruokalusikallista sinappia ja keitä vielä muutama minuutti.
7) Kaada liemi : Kaada sianlihaliemi (tai vesi) ja lisää puolet masoxista.Liha tulee yksinkertaisesti upottaa, ei tulvii litroilla vettä.
8) Kypsentäminen ja paksuuntaminen : kypsennä, kunnes liha on kypsää.Nosta sitten lautaselle ja sakeuta kastike karkealla jauholla (ripottelin kuin lunta ja sekoitin paakkujen välttämiseksi).
Suosittelemme – Paistettua savustettua porsaan niskaa perunamykyillä ja pinaatilla.
Tämä resepti porsaan niskan sinappiin ja perunamyytiin on loistava valinta mihin tahansa perhejuhlaan tai vain lohdutukseksi työviikon päätteeksi.Porsaankoipu tarjoaa täyteläisen ja mehukkaan maun, kun taas sinappi lisää mausteisen kierteen, joka kohottaa yleistä ruokailukokemusta.Perunamykyjen lisäys lisukkeena täydentää täydellisesti koko ruokaa.Noudata reseptivaiheita ja pöydälläsi on ruokalaji, joka ilahduttaa paitsi kitalakiasi myös silmiäsi.Hyvää ruokahalua!