Oikeilla ohjeilla
onnistut
 
 
Oikeilla ohjeilla
onnistut

YRITYKSILLE

Kuntosalin käyttö näkyy parempana jaksamisena

Kaikki mikä liittyy yrityksen henkilöstön kunnon kohentamiseen näkyy hyötynäsekä lyhyellä, että pitkällä tähtäyksellä. Kehon parempi liikkuvuus estää äkillisiä venähdyksiä ja revähdyksiä. Tuki- ja liikuntaelimistö kannattelee koko vartaloa ja sen hyvä kunto ehkäisee ennalta monia vaivoja. Venyttely ja oikein tehdyt liikkeet vahvistavat lihaksia ja saavat veren kiertämään. Päätetyöntekijälle niskan, hartioiden ja selän lihaksiston aktivointi helpottaa särkyjä ja ennaltaehkäisee lihasten jumittumista.

Yksi osa henkilöstön viihtyvyyttä

Kilpailu osaavasta henkilöstöstä on kasvussa. Yksi hyvä keino muiden joukossa on kertoa yrityksen kannustavasta suhtautumisessa liikuntaan ja hyvinvointiin.
Liikuntasetelit, liikunnan kannustuspalkkiot ja sopimus esim. Kuntosalin käytöstä ovat konkreettisia esimerkkejä. Tarkempia mittareita kukin yritys voi itse rakentaa mm. henkilökunnan juostut kilometrit, kuntosalikäynnit ja käyttää niitä omassa informaatiossaan.

Sali hyvässä kunnossa 24/7

Toisille sopii yksin ahertaminen ja joku toinen ei lähde salille ilman kaveria.
Meidän tehtävämme on pitää kuntosalimme laitteet, tunnelma ja ohjaus harjoittelun kannalta parhaassa mahdollisessa kunnossa. Voimme vakuuttaa että lihasten kunto ja liikkuvuus kehittyvät kaikilla hyvään suuntaan.

Monta sopimusmallia

Kuntosaliharjoittelu etukäteen tutuksi

Tee kanssamme henkilöstön kuntoa kohottava kuntosalisopimus!

Ota yhteyttä joko soittaamalla numeroomme 045 136 0287 tai laittaamalla sähköpostia osoitteeseen: info@efclub.fi.

Kerromme mielellämme lisää!