Kuntokatko
pänttäämiseen
 
 
Kuntokatko
pänttäämiseen

Säännöt

ENERGY FITNESS CLUBIN JÄSENEHDOT

§ 1. Jäsenyys
EFC:n jäsenyys on aina henkilökohtainen.
Jäsenyyden alaikäraja on 15-vuotta.
Voit valita neljän erilaisen jäsenyyden väliltä:
Kertakortti -> voit treenata maanantaista torstaihin klo 15.00-19.00 ja lauantaina klo 10.00-14.00 välisenä aikana.
Kuukausikortti, vuosikortti ja kampanjakortit (kuten kesäkortti) -> voit treenata salillamme vuorokauden ympäri.

§ 2. Poletti
EFC:lle pääsee sisään vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella kulkupoletilla, jonka kuukausi- ja vuosikorttilaiset voivat jäsenyyden maksettuaan noutaa vastaanotosta sen aukioloaikojen puitteissa. Poletti tai henkilöllisyystodistus tulee esittää mahdollisen tarkistuksen yhteydessä. Jos poletti katoaa tai menee rikki, ota yhteys vastaanottoon. Vastaanotosta saat uuden poletin, josta peritään 5 € maksu.

§ 3. Yhteystiedot
Jäsenen tulee välittömästi ilmoittaa EFC:lle mahdollisista nimen, osoitteen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen muutoksista.

§ 4. Maksaminen
Sovittu hinta edellyttää, että maksut suoritetaan sopimuksen mukaan. Jäsen on henkilökohtaisesti vastuussa maksuista EFC:lle.
Vuosikortti on vuoden mittainen jäsenyys, joka maksetaan etukäteen kokonaan sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä tai neljässä osassa neljännesvuosittain.
Kuukausikortti on toistaiseksi voimassa oleva jäsenyysmuoto. Jatkossa jäsen voi suorittaa kuukausittaiset jäsenyysmaksut sähköpostiin tulevalla laskulla, e-laskulla tai käydä maksamassa kuntosalin vastaanotossa.
Kampanjakortit (kuten kesäkortti) ovat tietyn ajan mittaisia jäsenyyksiä, jotka maksetaan kokonaan sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Jäsenyys loppuu automaattisesti, kun aika, josta asiakas on maksanut, on kulunut umpeen.
Vastaanotossa maksuvälineeksi käy pankkikortti ja käteinen sekä kaikki yleisimmät liikuntasetelit.

§ 5. Sopimusaika
Energy Fitness Club ei vaadi sitoutumista, mutta maksettua tai laskutettua maksua ei palauteta.

§ 6. Jäsenyyden siirtäminen, jäädyttäminen ja irtisanominen
Jäsenyyden jäädyttäminen on mahdollista pitempiaikaisen sairauden vuoksi tai raskauden ajaksi, jolloin jäsenen on toimitettava EFC:lle lääkärintodistus. Myös asepalveluksen ajaksi tai siviilipalveluksen ajaksi voi jäädyttää jäsenyyden kutsuntatodistusta vastaan. Jäsenyyden voi jäädyttää maksimissaan 12 kuukaudeksi. Jäädyttämisajanjakson jälkeen jäsenyys aktivoituu heti uudestaan automaattisesti.
Jäsenyyden siirtäminen toiselle henkilölle ei ole mahdollista.
Jäsenyyden irtisanomisen voi tehdä sähköpostilla käyttämällä osoitetta info@efclub.fi tai henkilökohtaisesti salin vastaanotossa sen aukioloaikojen sisällä. Jäsenyyden irtisanominen on aina sitova eikä sitä voi perua. EFC voi irtisanoa jäsenyyden ilman varoitusaikaa, jos jäsen rikkoo tässä sopimuksessa määriteltyjä sopimusehtoja.

§ 7. Terveydentila
Jäsen on vastuussa siitä, että hänen terveydentilansa sallii EFC:llä kuntoilun ilman riskiä.

§ 8. Viihtyvyyssäännöt ja treeniohjeet
Tilat on tarkoitettu vain treenaamista varten. Jäsen ei saa esim. oleskella tiloissa tai nukkua niissä. Jäsenen tulee noudattaa treenitavoista annettuja ohjeita ja laitteiden kirjallisia ja suullisia käyttöohjeita. Jäsen ei saa käyttäytymisellään häiritä muita jäseniä tai henkilökuntaa. Jos jäsen käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata viihtyvyyssääntöjä tai ohjeita, on EFC:lla oikeus rajoittaa aikaa, jonka jäsen voi oleskella kuntokeskuksessa, kuntokeskuksen käyttöä tai katkaista jäsenyyden kokonaan. Jäsenyyden katkaisemiseen sovelletaan kuukauden irtisanomisaikaa ja jäsen on maksuvelvollinen irtisanomisajasta. EFC pidättää oikeuden purkaa sopimuksen ilman päätökseen johtaneiden syiden ilmoittamista.

§ 9. Doping
EFC pidättää oikeuden keskeyttää jäsenyyden § 6 mukaisesti välittömästi, jos jäsentä epäillään ei-sallittujen valmisteiden käytöstä. Jäsenellä on yksi kuukausi aikaa toimittaa lääkärintodistus negatiivisesta testistä. Testi tulee tehdä viimeistään 24 tunnin aikana EFC:n ilmoitettua jäsenelle häneen kohdistuneista epäilyistä.

§ 10. Tapaturmat ja arvotavarat
EFC ei ole vastuussa jäsenen loukkaantumisista, omaisuuden vahingosta, tai jäsenen menetetystä omaisuudesta, jos menetys ei ole johtunut EFC:n vakavasta huolimattomuudesta.

§ 11. Hinnanmuutokset
Mahdollinen hinnan muutos jatkuvaan jäsenyyteen tulee ilmoittaa vähintään kaksi kuukautta ennen.

§ 12. Henkilötiedot
EFC säilyttää henkilötietoja omassa tietokannassaan, eikä niitä anneta kenellekään ulkopuoliselle taholle. Jäsen hyväksyy sen, että EFC kerää ja säilyttää henkilötiedot, joita tarvitaan sopimuksen tekemiseen.

§ 13. Henkilöllisyyden todistaminen
Kuukausikortillinen jäsenyys vaatii suomalaisen henkilötunnuksen ja verkkopankkitunnuksilla varustetun suomalaisen pankkitilin, sekä voimassaolevan suomalaisen henkilökortin.

NETTIKAUPPAA KOSKEVAT LISÄYKSET
• §§ 14-16
koskevat ainoastaan jäseniä, jotka tekevät sopimuksen EFC:n verkkokaupassa.
Nettikaupassa noudatetaan etäkauppalakia.
Netissä tehty sopimus on henkilökohtainen.
Jäsen hyväksyy sopimusehdot verkkokaupassa.

§ 14. Peruuttamisoikeus
• Jäsenellä on 14 päivän sisällä oikeus perua ostamansa jäsenyyden ilmoittamalla asiasta EFC:lle. Jäsenyys irtisanotaan ja asiakkaalle palautetaan hänen maksamansa summa. Perumisen voi tehdä sähköpostilla. Peruutusoikeus on kuitenkin voimassa vain, jos jäsen ei ole vielä hakenut polettia vastaanotostamme.

§ 15. Toimitusehdot
• Sopimus on voimassa ostopäivästä lähtien, ei poletin noutopäivästä lähtien. Poletti on noudettavissa vastaanotosta sen aukioloaikojen puitteissa.

Yhteystiedot
Energy Fitness Club
Pirnankatu 4, 78200 Varkaus
info@efclub.fi
0442366820

Avoinna 24 tuntia vuorokaudessa.